Etiket Sonuçları: kagithane

23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kağıthane Belediyesi, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğümüz ve Dilhan Derneği tarafından düzenlediğimiz, “Bin Minik El Bir Bayrak” projesi kapsamında 81 ilden katılımıyla 1299 çocuk tarafından dokunan Türkiye’nin en büyük el dokuma bayrağı, 2 bin çocukla oluşturulan Türkiye haritası kareografisinin ortasında sergilendi.

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum proje eğitimini Mehmet Akif Ersoy İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi, İşkur ve Sofra Grubunun ortaklaşa gerçekleştirdiği "Kadın Şefler Akademisi - 1" aşcılık okulunun tanıtımını gerçekleştirdik.

Bin Minik El Bir Bayrak Projemiz için hazırladığımız dokuma tezgahlarının dağıtımına başladık.

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum proje eğitimini Cevdet Şamıkoğlu İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besleniyorum projemizin dokuzuncu eğitimini Osman Faruk Verimer İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besleniyorum projemizin sekizinci eğitimini Atatürk İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Şbt

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum projemizin dördüncü eğitimini Şehit Hamza Ece İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Şbt

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum perojemizin üçüncü etkinliğini İmece İkokulu´nda gerçekleştirdik

"Çocuğumu Seviyorum, Sağlıklı Besliyorum." Projesi son hızı ile devam ediyor.

Sponsorlar: Kağıthane Belediyesi, İstanbul Halk Ekmek, Doğadan, Zeybek Hipermarketleri. Her birine sonsuz teşekkürler..

Öncelikle yerel olarak sürdüreceğimiz projemizin hedeflediği kişi sayısı 5000. Amacımız Sponsorlarımızın ve Kağıthane Belediyemizin desteği ile İstanbul çapında projemizi uygulamak olacak. Diyetisyen Yeşim ÖZDEN tarafından, okul velilerine yönelik düzenlenen eğitimler, Kağıthanede 14 ilkokulunda gerçekleştirilecektir.

Ara

04.01.2016 tarihinde başlayıp, 22.01.2016 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Kursa katılmak isteyenlerin kurumumuza bizzat başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ara

Kağıthane Halk Eğitimi Merkezinde İŞKUR destekli Aşçı Yardımcılığı Kursu 14/12/2015 tarihinde açılacak olup 20/05/2016 tarihinde sona erecektir.