Ağu

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı için Usta Öğretici başvuruları     15 -29 Ağustos 2017 tarihleri arasında alınacaktır. Ekte sunulan dilekçe ve evrakların hazırlanarak kurumumuza bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.

May

MTS Direksiyon Sınav Sorumlusu kursu teorik eğitimleri  08/05/2017 Pazartesi gunu saat 18:00-21:10 arası Cemil Meriç Ortaokaulunda başlayacaktır. Ders Programı aşağıya çıkartılmıştır.

May

11/04/2017-03/05/2017 Tarihleri arasında yapılan MTS Direksiyon Sınav Sorumlusu kursu direksiyon sınav sonuçları aşağıya çıkartılmıştır. MTS Direskisyon Sınav Sorumlusu kursunun giriş koşullarında yer alan direksiyon sınav sonucuna göre başarılı olan MEB personellerimizle teorik eğitimler 08/05/2017 tarihinde başlayacaktır. Konu ile ilgili bilgiler  ve her hangi bir değişiklik olursa , okullarımıza resmi yazı yazı ile bildirlecektir.

Ara

Osmanlıca kursumuz merkez binamızda başlıyor.

Ara

04.01.2016 tarihinde başlayıp, 22.01.2016 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Kursa katılmak isteyenlerin kurumumuza bizzat başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ara

Havuz Suyu Operatörlüğü kurs kayıtlarımız başlayacaktır.

Ara

Fransızca kursumuz merkez binamızda 4 Aralık günü başlıyor.

Eyl

Arapça, Rusça, Almanca ve Tiyatro branşlarında usta öğreticiye ihtiyaç duyulmaktadır. Aşağıda belirtilen şartları taşıyan kişilerin Kurumumuzla irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.