Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Eşleri Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayelerinde başlatılan okuma-yazma seferberliği bu eğitim öğretim yılında da devam etmektedir. Kayıt için en yakın İlkokula, Mahalle Muhtarlıklarına ya da Halk Eğitimi Merkezimize gelerek başvuruları alınmaktadır.

iletişim: 212 264 0616

Ara

MTS Trafik ve Çevre Öğreticiliği ile MTS Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılacaktır.

Ağu

27 Ağustos 2018-17 Eylül 2018 Tarihleri arsında Ücretli Usta Öğretici Başvuruları alınacaktır. Ekte sunulan dilekçenin doldurularak, gerekli evraklarla beraber başvurular şahsen kurumumuza yapılacaktır.

Tem

15.Uluslarası İstanbul Mutfak Günleri, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile düzenlenen festival 2-5 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde yapıldı.

Tem

Bir yıl boyunca verilen emeklerin sergilendiği , yıl sonu sergimiz yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İŞ ve MESLEK OKULU projesi: Yaşadığımız coğrafya içerisinde, çağın gerekliliğini de dikkatte alarak, işverenlerin ihtiyaçları doğrultusunda, Kağıthane İlçesinde yaşayan insanlarımız öncelikli olmak üzere İstanbul genelinde ikamet eden ve herhangi bir mesleği olmayan vatandaşlarımız için hazırlanmış bir projedir. Bu doğrultuda İŞKUR ile yapılan saha çalışmaları sonucunda belirlenen beş meslek dalında vatandaşlarımızı nitelikli elaman statüsüne ulaştırmak hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu proje ile beraber aşağıda belirtilen meslek eğitimlerinin yanı sıra;  İş Güvenliği ve Sağlığı, hijyen, diksiyon, bilgisayar kullanımı, iş ve sosyal hayatta iletişim gibi eğitimlerde verilecektir

Bu meslekler kolları:

1.      Aşçı Yardımcısı

2.      Hasta Kayıt Kabul İşleri

3.       Hasta ve Yaşlı Refakatçisi

4.      Temel Sekreterlik Hizmetleri

5.      Rezervasyon Elemanı

Ağu

Halk Eğitimi Merkezimizce İŞKUR ve Sofra Grup işbirliğince Aşçılık kurs kayıtlarımız başladı.

Ağu

Bin Minik El Bir Bayrak Projemiz sonuçlandı. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlarımız tarafından büyük ilgi gördü.