May

Kurumuza çeşitli branşlarda usta öğretici alınacaktır. Öğretmen branş ve koşulları aşağıdaki gibidir. Başvurular halk eğitimi merkezi müdürlüğüne bizzat yapılacaktır.

23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kağıthane Belediyesi, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğümüz ve Dilhan Derneği tarafından düzenlediğimiz, “Bin Minik El Bir Bayrak” projesi kapsamında 81 ilden katılımıyla 1299 çocuk tarafından dokunan Türkiye’nin en büyük el dokuma bayrağı, 2 bin çocukla oluşturulan Türkiye haritası kareografisinin ortasında sergilendi.

KOSGEB´den KREDİ ALMAK isteyenler, KENDİ İŞİNİ KURMAK isteyenler. Haydi Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi´ne.

İl İşkur Müdürü Sayın Muammer COŞKUN ile görüşmelerimiz neticesinde GİRİŞİMCİLİK eğitimlerine başlıyoruz. Kontenjanlarımız sınırlıdır. Tüm Kağıthanelilere hayırlı olsun. Eğitimin Doğru Adresi...

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum proje eğitimini Mehmet Akif Ersoy İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi, İşkur ve Sofra Grubunun ortaklaşa gerçekleştirdiği "Kadın Şefler Akademisi - 1" aşcılık okulunun tanıtımını gerçekleştirdik.

Bin Minik El Bir Bayrak Projemiz için hazırladığımız dokuma tezgahlarının dağıtımına başladık.

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum proje eğitimini Cevdet Şamıkoğlu İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besleniyorum projemizin dokuzuncu eğitimini Osman Faruk Verimer İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besleniyorum projemizin sekizinci eğitimini Atatürk İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Şbt

Kağıthane Belediye başkanımız Fazlı KILIÇ ve değerli eşi Fatma KILIÇ´ı kurumumuzda ağırladık. Kağıthane Halk Eğitimi Merkezi olarak gerçekleştirmekte olduğumuz ve gerçekleştireceğimiz projeleri değerlendirdik.

Şbt

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum projemizin dördüncü eğitimini Şehit Hamza Ece İlkokulu´nda gerçekleştirdik.

Şbt

Çocuğumu Seviyorum Sağlıklı Besliyorum perojemizin üçüncü etkinliğini İmece İkokulu´nda gerçekleştirdik

"Çocuğumu Seviyorum, Sağlıklı Besliyorum." Projesi son hızı ile devam ediyor.

Sponsorlar: Kağıthane Belediyesi, İstanbul Halk Ekmek, Doğadan, Zeybek Hipermarketleri. Her birine sonsuz teşekkürler..